De acceptgiro's zijn vervallen

Lampe Belicht, jaargang 2002, nummer 1

Jarenlang was u gewend dat wij bij het voorjaarsnummer van Lampe Belicht een acceptgiro bijsloten waarmee u uw jaarlijkse vrijwillige donatie aan ons kon overmaken. Dit was een heel makkelijk systeem en velen van u hebben dan ook vaak de acceptgiro ingevuld. Helaas zijn de acceptgirokaarten die wij nog hadden, door de komst van de Euro, waardeloos geworden. M.a.w., zij kunnen niet meer gebruikt worden.

Nu zult u zeggen; dan bestel je toch nieuwe! Was het maar zo makkelijk. Acceptgirokaarten zijn in aanschaf behoorlijk duur en wil je nog een beetje een redelijke prijs betalen dan moet je er minstens 1000 bestellen en daar doen wij dan zo'n 5 jaar mee! Mede gezien onze financiële positie willen wij het geld, dat wij anders in acceptgiro's moeten investeren, liever gebruiken voor werkzaamheden die direct met de Stichting te maken hebben.

Daarom vragen wij u hierbij uw medewerking om ons uw jaarlijkse donatie direct aan ons over te maken via uw eigen bank/giro.

Dit kan op de volgende manier:

  • U vult op het overschrijvingsformulier het bedrag in dat u aan ons wilt schenken.
  • Het bankrekeningnummer van de Stichting is 36.73.29.719 en staat op naam van: St. Genealogie Jacobus Lampe te Terherne
  • Vermeld s.v.p. bij uw betaling: Donatie 2002 én uw generatiegetal.

In plaats van de acceptgiro's ontvangt u bij deze Lampe Belicht, op een los vel papier, nog een "geheugensteuntje" voor het overmaken van uw donatie. Hierop staat óók uw generatiegetal vermeld. Wij hopen weer op een positieve reactie van u allen.

Mary Lampe VIII.70
Penningmeester