Stichting Genealogie Jacobus Lampe (1691) uit Mettingen


logo_gemeente_recke.pngDe Stichting Genealogie Jacobus Lampe (1691) uit Mettingen is opgericht om de genealogie, beginnend bij Jacobus Lampe (geboren in 1691 te Recke, Duitsland), in kaart te brengen en te houden.

Na oprichting van de Stichting is in 1993 de eerste versie van de officiële genealogie uitgebracht in de vorm van een losbladig registratieboek. Regelmatig kregen donateurs nieuwe bladzijden per post toegestuurd met de benodigde aanwijzingen om oude pagina's te vervangen en nieuwe pagina's in te voegen.  Op deze wijze had iedere donateur zijn/haar eigen systeem op papier in huis.

De tijden zijn echter veranderd. Nieuwe communicatietechnologie is beschikbaar gekomen. We zijn bezig met het "online" gaan. 

Vanaf 1-10-2020 treft iedere (aspirant) donateur van onze stichting op lampe.webtrees.net de mogelijkheid aan om de digitaal gemaakte stamboom in te zien. Hiermee doen we ervaring op en de database wordt getest op juistheid en volledigheid. Uiteindelijk zullen wij de stamboom niet alleen geschikt maken voor het inzien, maar ook voor het maken en eventueel uitdraaien van uw eigen genealogische doorsneden, zoals stamreeksen, parentelen en kwartierstaten.