Weer een familiereünie?

Lampe Belicht, jaargang 2001, nummer 1

Gedurende het bestaan van onze stichting hebben wij één keer een familiereünie kunnen organiseren en wel in 1995. Deze reünie was een groot succes gezien de opkomst en de enthousiaste reacties na afloop. Het was onze bedoeling om hierna een dergelijke reünie één keer in de vijf jaar te houden. Herhaalde malen hebben wij middels Lampe Belicht een oproep gedaan om in contact te komen met enkele mensen die ons zouden willen helpen bij het organiseren hiervan. Helaas hebben wij daar tot nu toe nooit een reactie op gekregen! Toch krijgen wij regelmatig, van diverse kanten, de vraag toegespeeld wanneer er weer een reünie gehouden gaat worden.

Om nu te weten te komen hoe groot de werkelijke belangstelling is willen wij nu een enquête houden. Mocht de belangstelling inderdaad groot genoeg zijn dan willen wij, als bestuur, ons best doen om in het voorjaar van 2002 toch een dergelijke reünie, in het midden van het land, te organiseren.

 

Wat moet u doen?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een familiereünie in het voorjaar van 2002, stuur ons dan even een berichtje met de volgende gegevens:

✓ Naam, voornaam en (zo mogelijk) generatiegetal
✓ Uw adres, woonplaats en telefoonnummer
✓ Het aantal personen waarmee u totaal wilt komen

Dit berichtje kunt u per post of via e-mail, vóór 1 juli 2001, sturen aan het secretariaat van onze stichting. Wij denken dat de kosten circa € 25,00 (f 55,00) p.p. zullen bedragen.

In de volgende Lampe Belicht zullen wij u het resultaat van de enquête laten weten.